Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11933

Ingredience

600 g Maso mleté - mix
100 ml Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
12 ks Pórek
10 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 897 kcal
Kilojoule 3 753kJ
37% Sacharidy 132 g
43% Tuky 32 g
13% Sodík 254 mg
50% Bílkoviny 28 g

Plněný pórek postup přípravy receptu:

1

Mleté maso osolíme, opepříme a promícháme s žemlí, kterou jsme namočili do mléka, a nasekanou petrželkou.

2

Bílou část pórku podélně rozkrojíme, opereme a vždy mezi dvě poloviny vložíme váleček masové nádivky a stiskneme.

3

Naplněné pórky srovnáme těsně k sobě do kastrolu, zalijeme rozvařenými a prolisovanými rajčaty a dusíme asi 30 minut.

Poznámka

Podáváme s chlebem nebo bílou vekou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept