Recept

Zelí zapékané s vepřovým masem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11941

Ingredience

3 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
4 ks Rajčata
3 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová plec
1500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 432 kcal
Kilojoule 1 806kJ
7% Sacharidy 27 g
37% Tuky 28 g
13% Sodík 255 mg
39% Bílkoviny 22 g

Zelí zapékané s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na sádle (2,5 lžíce). Přidáme překrájené zelí a dusíme doměkka.

2

Omyté maso nakrájíme na kostičky nebo na nudličky, osolíme, okmínujeme, opepříme a dusíme spolu s rajčatovým protlakem a omytými, na čtvrtky nakrájenými rajčaty asi 15 minut.

3

Potom zelí s masem smícháme, vložíme do vymaštěného pekáče a zapékáme asi 30 minut ve středně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept