Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11986

Ingredience

1 ks Bobkový list
50 g Cibule
1 ks Citrony
1 špetka Muškátový oříšek
600 g Okoun říční
1 dl Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sýr Gouda 45%
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno bílé
500 g Špenátový protlak mražený

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 520 kcal
Kilojoule 2 175kJ
3% Sacharidy 11 g
46% Tuky 34 g
26% Sodík 522 mg
72% Bílkoviny 40 g

Okoun se špenátem postup přípravy receptu:

1

Špenátový protlak připravíme běžným způsobem. Ochutíme jej pepřem a špetkou muškátového oříšku.

2

Očištěné porce okouna zalijeme vínem smíchaným se šťávou a kůrou z citronu, pepřem, drceným bobkovým listem a nastrouhanou cibulí. Dusíme asi 5 minut.

3

Do olejem vymaštěné mísy z varného skla rozetřeme nejdříve špenát, na něj položíme porce ryby a povrch zasypeme nastrouhaným sýrem.

4

Pokrm zapečeme v troubě.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept