Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11987

Ingredience

50 g Cibule
600 g Kapr obecný
1,5 dl Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
5 dl Syrovátka
1 kávová lžička Sůl
5 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Šťovík

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 304 kcal
Kilojoule 1 271kJ
3% Sacharidy 10 g
21% Tuky 16 g
16% Sodík 329 mg
50% Bílkoviny 28 g

Vykoupaný kapr postup přípravy receptu:

1

Kapří maso zbavené kůže a kostí nakrájíme na tenké nudličky a namočíme přes noc do syrovátky. Maso tak ztratí typické rybí aroma.

2

Druhý den osmahneme na oleji utřený česnek, nastrouhanou cibuli a nasekaný šťovík. Přidáme osolenou, paprikou zaprášenou rybu a zprudka ji opečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept