Salcburský kapr - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salcburský kapr
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 11988 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
30 g | Cibule |
600 g | Kapr obecný |
3 polévková lžíce | Kečup ostrý |
300 g | Kukuřice cukrová nakládaná |
50 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 dl | Olej stolní |
1 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
1 polévková lžíce | Sherry brandy |
1 kávová lžička | Sůl |
2 dl | Vývar rybí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 16g |
---|---|
Cholesterol | 101,8mg |
Draslík | 682,4mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,3mg |
Vitamín E | 1,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Kapr obecný, Kukuřice cukrová nakládaná, Olej stolní, Paprika mletá sladká, Sůl, Vývar rybí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup ostrý, Mouka pšeničná hladká T 650, Sherry brandy mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Salcburský kapr postup přípravy receptu:
1 | Očištěného kapra nakrájíme na podkůvky, zastříkneme sherry, osolíme a zaprášíme moukou. Připravené porce upečeme na oleji. |
2 | Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, kečup, vývar, kukuřici bez nálevu a mletou papriku. Vše chvíli povaříme, podle chuti přisolíme a s upečenou rybou podáváme. |