Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11988

Ingredience

30 g Cibule
600 g Kapr obecný
3 polévková lžíce Kečup ostrý
300 g Kukuřice cukrová nakládaná
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Sherry brandy
1 kávová lžička Sůl
2 dl Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 493kJ
7% Sacharidy 25 g
19% Tuky 14 g
22% Sodík 436 mg
55% Bílkoviny 31 g

Salcburský kapr postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra nakrájíme na podkůvky, zastříkneme sherry, osolíme a zaprášíme moukou. Připravené porce upečeme na oleji.

2

Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, kečup, vývar, kukuřici bez nálevu a mletou papriku. Vše chvíli povaříme, podle chuti přisolíme a s upečenou rybou podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept