Jednoduchý recept

Sumeček s broskvemi

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11992

Ingredience

400 g Kompot broskvový
30 g Mandle
1,5 dl Olej stolní
600 g Pangasius - filety
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Sherry brandy
60 g Sýr Ementál (Primátor)
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí
80 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 512 kcal
Kilojoule 2 144kJ
8% Sacharidy 28 g
36% Tuky 27 g
12% Sodík 235 mg
80% Bílkoviny 45 g

Sumeček s broskvemi postup přípravy receptu:

1

Omyté porce sumečka osolíme, opepříme a na každou položíme plátek šunky, ementálu a čtvrtku vařeného vejce. Přeložíme, sepneme jehlou a svrchu ještě osolíme a opepříme. Porce zprudka opečeme na oleji.

2

Opečené kapsičky necháme na teplém místě. Do každé zapícháme na nudličky nakrájené pražené loupané mandle.

3

Podáváme s broskví, do jejíhož důlku po pecce dáme syrový žloutek, mírně osolený a pokapaný sherry.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept