Recept

Vepřové kotlety v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12020
Kategorie: Maso

Ingredience

250 g Jablka
80 g Kečup
40 g Mandle
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
80 g Šunka dušená
4 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 481 kcal
Kilojoule 2 012kJ
4% Sacharidy 16 g
46% Tuky 35 g
8% Sodík 156 mg
48% Bílkoviny 27 g

Vepřové kotlety v alobalu postup přípravy receptu:

1

Omyté kotlety mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme je na sádle a položíme na alobal.

2

Kotlety pokryjeme plátky šunky, na másle opečenými, oloupanými kolečky jablek bez jádřinců, pokapeme kečupem a posypeme praženými, na nudličky nakrájenými mandlemi. Alobal dobře uzavřeme a pokrm dopečeme ve středně vyhřáté troubě.

3

Podáváme se smaženými bramborovými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept