Jednoduchý recept

Pečená husa s broskvemi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12075

Ingredience

3 ks Broskve
1 ks Husa domácí
1 kávová lžička Kmín celý
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 951 kcal
Kilojoule 3 980kJ
2% Sacharidy 5 g
112% Tuky 84 g
13% Sodík 263 mg
72% Bílkoviny 40 g

Pečená husa s broskvemi postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou husu osolíme, okmínujeme a vložíme do pekáčku. Podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme ve vyhřáté troubě 1 hodinu. Dopékáme za občasného podlévání výpekem.

2

Pokud je husa tučnější, sbíráme během pečení sádlo.

3

Před koncem pečení přidáme oloupané, nakrájené broskve.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept