Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12089

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Sýr balkánský
600 g Uzené maso vařené
2 ks Vejce slepičí
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 977 kcal
Kilojoule 4 089kJ
1% Sacharidy 4 g
127% Tuky 95 g
16% Sodík 326 mg
26% Bílkoviny 15 g

Plněné uzené maso postup přípravy receptu:

1

Uzené maso nakrájíme na 4 silnější plátky. Do každého prořízneme nožem kapsu, naplníme ji rozdrobeným sýrem, nasekanými uvařenými vejci a nasekanou petrželkou. Maso spíchneme jehlou, opepříme a okmínujeme.

2

Dno pekáčku vyložíme na kolečka nakrájenou cibulí, urovnáme na ni připravené porce masa a mírně podlijeme.

3

Za občasného podlévání pečeme v troubě doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept