Jednoduchý recept

Úhoř na zázvoru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12106

Ingredience

1 ks Cibule
100 ml Olej stolní
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Zázvor mletý
800 g Úhoř říční

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 417 kcal
Kilojoule 1 746kJ
1% Sacharidy 4 g
48% Tuky 36 g
10% Sodík 195 mg
36% Bílkoviny 20 g

Úhoř na zázvoru postup přípravy receptu:

1

Úhoře stáhneme z kůže a maso nakrájíme na špalíčky. Porce naskládáme do mísy, pokapeme olejem smíchaným s jemně nakrájenou cibulí, zázvorem a sójovou omáčkou. Necháme v chladničce asi 20 minut uležet.

2

Potom kousky úhoře osolíme a opečeme je na pánvi na rozpáleném oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept