Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12112

Ingredience

1 ks Citrony
4 polévková lžíce Olej stolní
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 polévková lžíce Strouhanka
4 polévková lžíce Sýr Eidam uzený 45%
800 g Tuňák obecný
4 polévková lžíce Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 761kJ
2% Sacharidy 8 g
26% Tuky 20 g
8% Sodík 163 mg
91% Bílkoviny 51 g

Tuňák se sýrem postup přípravy receptu:

1

Očištěné maso naporcujeme, osolíme a zakapeme citronovou šťávou a olejem. Přilijeme sójovou omáčku, přisypeme nasekanou petrželku a za občasného podlévání vývarem pečeme v horké troubě.

2

Před koncem pečení posypeme porce tuňáka nastrouhaným uzeným sýrem smíchaným se strouhankou.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept