Jednoduchý recept

Slepice "Huťka"

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 12135
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 polévková lžíce Křen
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Slepice
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 792 kcal
Kilojoule 3 314kJ
1% Sacharidy 5 g
52% Tuky 39 g
31% Sodík 617 mg
144% Bílkoviny 81 g

Slepice "Huťka" postup přípravy receptu:

1

Očištěnou slepici naporcujeme, osolíme, opepříme a opečeme na másle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, zalijeme vývarem a dusíme pod pokličkou doměkka.

2

Měkkou slepici vyjmeme a šťávu zahustíme - zalijeme smetanou rozkvedlanou s moukou, přidáme nastrouhaný křen, nasekaný kopr a omáčku krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept