Jednoduchý recept

Lín s pórkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 12155

Ingredience

4 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Lín
150 ml Majonéza
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Pórek
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 745 kcal
Kilojoule 3 119kJ
14% Sacharidy 51 g
56% Tuky 42 g
33% Sodík 655 mg
77% Bílkoviny 43 g

Lín s pórkem postup přípravy receptu:

1

Omyté porce ryby osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Urovnáme je na alobal, pokapeme citronovou šťávou, přelijeme rozškvařenou slaninou a posypeme na kolečka nakrájeným pórkem. Alobal dobře uzavřeme a pokrm pečeme asi 20 minut ve středně vyhřáté troubě.

2

Upečené ryby přendáme na talíř, zalijeme některou z majonézových omáček a posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept