Jednoduchý recept

Platýs pečený v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12156

Ingredience

4 ks Bobkový list
1 ks Cibule
4 polévková lžíce Citronová šťáva
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 ks Nové koření celé
4 ks Pepř černý celý
600 g Platýz - filety
1 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 679kJ
8% Sacharidy 29 g
26% Tuky 20 g
18% Sodík 357 mg
59% Bílkoviny 33 g

Platýs pečený v alobalu postup přípravy receptu:

1

Na 4 čtverce alobalu položíme po filetu z platýse. Zasypeme cibulí nakrájenou na kolečka, přidáme lžíci másla, pepř, nové koření a bobkový list. Vše zakapeme citronovou šťávou a podlijeme lžící vývaru. Alobal dobře uzavřeme.

2

Platýse pečeme v silně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept