Jednoduchý recept

Sleď s olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12157

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej rostlinný
100 g Olivy nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Rajčata
800 g Sleď čerstvý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 337 kcal
Kilojoule 1 409kJ
2% Sacharidy 7 g
32% Tuky 24 g
33% Sodík 665 mg
44% Bílkoviny 25 g

Sleď s olivami postup přípravy receptu:

1

Sledě očistíme, odstraníme hlavy a stáhneme kůži. Ryby podélně rozpůlíme, osolíme, opepříme a narovnáme do olejem vymaštěného pekáčku.

2

Připravíme směs z najemno nakrájené cibule na zbylém oleji usmažené dozlatova, na plátky nakrájeného rajčete, nakrájených oliv, nasekané petrželky a nastrouhaného celeru. Směs krátce podusíme a navršíme na ryby v pekáčku.

3

Pečeme pod pokličkou za mírného podlévání doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept