Slovenské halušky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Slovenské halušky
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 12160 |
Kategorie: | Těstoviny, noky, knedlíky |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
9% Kalorie 175 kcal
Kilojoule 734kJ
10% Sacharidy 37 g
1% Tuky 1 g
11% Sodík 218 mg
9% Bílkoviny 5 g
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 165,2mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,6mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hrubá mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Nevím, kde se stala chyba, rozvařily se. Myslím, že rozpis je hodně nepřesný - 2 brambory nevíme jak velké? Mouka určitě polohrubá nebo hladká! Hrubou určitě ne a mělo by jí být třetina, to co brambor. Takže si najděte jiný recept!