Jednoduchý recept

Pikantní marináda na maso

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12204

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 ks Mrkev kořen
4 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 hrst Petržel - nať
1 ks Petržel kořen
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 80 kcal
Kilojoule 336kJ
2% Sacharidy 6 g
99% Tuky 74 g
5% Sodík 100 mg
3% Bílkoviny 1 g

Pikantní marináda na maso postup přípravy receptu:

1

Umeleme cibuli, mrkev a petržel, přidáme nasekanou petrželovou nať a spolu s tymiánem, bobkovým listem, octem, olejem a solí povaříme ve vodě. Necháme vychladnout a můžeme použít.

Poznámka

Vychladlou marinádou zalijeme maso a necháme asi 2 dny v chladu. Maso občas obracíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept