Recept

Bramborová kaše s feferonkou

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 12208

Ingredience

5 ks Brambory
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Feferony
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 213 kcal
Kilojoule 891kJ
8% Sacharidy 31 g
11% Tuky 9 g
21% Sodík 420 mg
10% Bílkoviny 6 g

Bramborová kaše s feferonkou postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě.

2

Uvařené brambory rozšťoucháme na kaši a vmícháme do nich umletou cibuli a jemně nakrájenou nebo umletou feferonku.

3

Nakonec přidáme rozpuštěné máslo, citronovou šťávu a sůl.

Poznámka

Kaši podáváme k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept