Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Filé se špenátem 5 1
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 12211

Ingredience

50 g Cibule
300 g Filé z aljašské tresky
1 špetka Muškátový oříšek
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
400 g Špenátový protlak mražený

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 249 kcal
Kilojoule 1 042kJ
2% Sacharidy 6 g
21% Tuky 16 g
16% Sodík 312 mg
41% Bílkoviny 23 g

Filé se špenátem postup přípravy receptu:

1

V zapékací míse rozpustíme máslo a krátce na něm podusíme cibuli nakrájenou na kostičky. Přidáme špenát a za stálého míchání ho necháme rozmrazit. Osolíme, opepříme, přidáme špetku muškátového oříšku a vmícháme 1 vejce.

2

Porce omytého a osoleného filé položíme na špenát, posypeme nastrouhaným sýrem a ve středně vyhřáté troubě zapékáme 20 - 25 minut.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept