Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 38 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 13 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 12218
Kategorie: Maso

Ingredience

2 kávová lžička Citronová šťáva
500 g Filé z aljašské tresky
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Pomerančová šťáva
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 253 kcal
Kilojoule 1 060kJ
0% Sacharidy 1 g
19% Tuky 15 g
6% Sodík 129 mg
53% Bílkoviny 30 g

Filé "Orange" postup přípravy receptu:

1

Do vymaštěné zapékací mísy urovnáme omyté porce filé. Osolíme, opepříme a pokryjeme vločkami másla.

2

Smícháme pomerančovou a citronovou šťávu a polovinou této směsi zalijeme filé. Zprudka zapečeme asi 5 minut, zalijeme zbylou šťávou a pečeme dalších 5 - 8 minut.

Poznámka

Podáváme s vařenými petrželkovými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept