Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12259

Ingredience

250 g Krůtí maso
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
3 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Paprikové lusky čerstvé
2 ks Rajčata
2 ks Rozmarýn čerstvý
1 špetka Saturejka
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 238 kcal
Kilojoule 996kJ
3% Sacharidy 10 g
12% Tuky 9 g
24% Sodík 480 mg
51% Bílkoviny 29 g

Turecký mletý steak postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky a jemně umeleme. Osolíme, okořeníme, promícháme a zformujeme do 2 steaků. Maso necháme v chladu 30 minut uležet.

2

Očištěné papriky nakrájíme na kolečka, rajčata na plátky.

3

Steaky opečeme v horkém oleji po obou stranách, přendáme je na nahřáté talíře a obložíme kolečky papriky, plátky rajčat, zakapeme olejem, octem a ozdobíme snítkou rozmarýnu.

4

Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept