Jednoduchý recept

Haše z vařeného hovězího masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12270

Ingredience

1 ks Cibule
250 g Hovězí maso vařené
4 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 156 kcal
Kilojoule 652kJ
3% Sacharidy 11 g
7% Tuky 5 g
5% Sodík 98 mg
29% Bílkoviny 16 g

Haše z vařeného hovězího masa postup přípravy receptu:

1

Vařené maso umeleme se žemlí namočenou předem v mléce.

2

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme a okořeníme. Chvíli podusíme a nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Poznámka

Haši podáváme s vařenými bramborami. Můžeme ji také použít jako náplň do palačinek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept