Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12403

Ingredience

800 g Cejn velký
0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Kedlubna
1 ks Mrkev kořen
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
8 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 417 kcal
Kilojoule 1 745kJ
3% Sacharidy 11 g
148% Tuky 111 g
14% Sodík 280 mg
66% Bílkoviny 37 g

Cejn na zelenině postup přípravy receptu:

1

V 1/2 l vody osolené 2 lžícemi vody vaříme porce ryby asi 5 minut.

2

4 pláty alobalu potřeme máslem, vložíme na ně po jedné porci cejna, opepříme, přidáme lžíci másla, zeleninu nakrájenou na kousky, kolečka cibule a vše zakapeme citronovou šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.

3

Alobal dobře zabalíme do tvaru balíčků, vložíme do kastrolu naplněného ze 2/3 vařící vodou a vaříme na mírném ohni 15-20 minut.

Poznámka

Podáváme s některou z omáček vhodných k rybím pokrmům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept