Jednoduchý recept

Pstruh pro labužníky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 12404

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Petržel - nať
800 g Pstruh
200 ml Víno bílé
1 hrnek Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 453 kcal
Kilojoule 1 894kJ
2% Sacharidy 6 g
31% Tuky 23 g
6% Sodík 112 mg
80% Bílkoviny 45 g

Pstruh pro labužníky postup přípravy receptu:

1

Pstruhy omyjeme, osušíme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Zvolna je pečeme na rozehřátém oleji po obou stranách doměkka.

2

Očištěné, nakrájené žampiony podusíme na másle a zakapeme citronovou šťávou. Přidáme nasekanou petrželku, podlijeme vínem a dusíme asi 10 minut.

3

Omáčkou přelijeme upečené pstruhy a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept