Recept

Candát zapečený v římském salátu

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12412

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
800 g Candát obecný
1 ks Citrony
1 špetka Koriandr mletý
8 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Salát římský
4 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
200 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 583 kcal
Kilojoule 2 440kJ
2% Sacharidy 7 g
68% Tuky 51 g
22% Sodík 439 mg
49% Bílkoviny 27 g

Candát zapečený v římském salátu postup přípravy receptu:

1

Očištěné porce candáta osolíme a opepříme.

2

Omytý salát rozdělíme na listy a ty největší spaříme ve vařící vodě, osušíme a rozložíme.

3

Porce ryby zakapeme citronovou šťávou a namočíme ve smetaně smíchané s nasekanou bazalkou a petrželkou, žloutky a mletým koriandrem.

4

Každou porci obalíme v nastrouhaném sýru, položíme na list salátu, zabalíme a dáme do vymazaného pekáče. Závitky pokapeme máslem a posypeme nastrouhaným sýrem.

5

Pokrm zapečeme v troubě dozlatova.

Poznámka

Podáváme s lionskými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept