Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Buchta z přesnídávek 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1242

Ingredience

300 g Cukr moučkový
1 ks Cukr vanilka
3 polévková lžíce Marmeláda rybízová
400 g Mouka polohrubá
200 ml Olej stolní
50 g Ořechy vlašské
3 ks Přesnídávka dětská
1 kávová lžička Soda jedlá
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 135 kcal
Kilojoule 564kJ
5% Sacharidy 18 g
9% Tuky 6 g
1% Sodík 22 mg
3% Bílkoviny 2 g

Buchta z přesnídávek postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme všechny suroviny.

2

Hotové těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem.

3

Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů.

4

Hotovou buchtu pomažeme marmeládou a posypeme strouhanými ořechy.

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Buchta z přesnídávek
Buchtu z přesnídávek jsem vyzkoušela především kvůli synovi. Chtěla jsem mu nabídnout na svačinu něco jiného, co ještě neochutnal a vyplatilo se. V troubě se mi buchta pekla asi 45 minut a pořád mi přišla nedopečená, ale to udělaly právě ty přesnídávky, takže se toho nelekejte. Buchta je hotová. Je měkoučká a pro děti opravdu vhodná a samozřejmě i pro nás dospělé, kteří rádi mlsáme.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept