Recept

Gratinované filé se žampiony

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12467

Ingredience

1 kávová lžička Citronová kůra
1 ks Citrony
600 g Filé z aljašské tresky
60 g Máslo čerstvé
1 ks Petržel - nať
100 g Sýr Ementál (Primátor)
1 kávová lžička Sůl
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 399kJ
1% Sacharidy 5 g
27% Tuky 21 g
10% Sodík 197 mg
62% Bílkoviny 35 g

Gratinované filé se žampiony postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé vložíme do lžící másla vymazané zapékací mísy, osolíme a na povrchu potřeme máslem. Poklademe tenkými plátky žampionů, osolíme a posypeme citronovou kůrou a nastrouhaným sýrem.

2

Pokrm pečeme ve vyhřáté troubě, až ryba pustí šťávu a sýr na povrchu je zapečený.

3

Podáváme s plátkem citronu a každou porci ozdobíme snítkou petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept