Brambory pečené II.

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
6 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Vápník
75 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, oloupeme a nakrájíme na plátky vysoké zhruba 7,5 mm. Osolíme a dáme péct do trouby na smaltovaném plechu.
  • 2
    Pokud brambory připravujeme pro jednu osobu, upečeme je na plotýnce přiklopené kastrolem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 16. 9. 2016
Brambory pečené II.
Moc dobrá a jednoduchá příloha. Na plech jsem ještě dala papír na pečení a brambory jsem jen velmi mírně přestříkla olejem, osolila, promíchala a dala na plech. Nakrájela jsem je vlnkovaným kráječem. Každopádně palec nahoru.😎 Kdo chce, tak si ještě přidá koření nebo bylinky podle své chuti. Mně to vyhovovalo v této, základní verzi.