Rýže s mletým masem na kari

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
9 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou a spařenou rýži vsypeme na část rozehřátého oleje, zalijeme ji vývarem, dusíme do měkka.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na kousky a umeleme. Na zbylém oleji zpěníme kari koření a jemně pokrájenou cibuli, přidáme maso a osmahneme. Podlijeme trochou vývaru, dusíme 25 minut.
  • 3
    Rajčata spaříme, oloupeme a přidáme k masu spolu s hráškem. Vše osolíme a podusíme.
  • 4
    Na mísu navršíme dušenou rýži, obložíme masem se zeleninou, povrch posypeme nasekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.