Palec nahoru
0
Palec dolu
1
1
Špatný recept
1 1 Mleté maso po mexicku 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12559

Ingredience

200 g Cibule
400 g Fazole vařené
1 ks Feferony
400 g Hovězí maso mleté
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Oregano sušené
2 ks Paprikové lusky čerstvé
500 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 342 kcal
Kilojoule 1 433kJ
11% Sacharidy 39 g
8% Tuky 6 g
14% Sodík 276 mg
59% Bílkoviny 33 g

Mleté maso po mexicku postup přípravy receptu:

1

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a osmahneme je. Osolíme, podlijeme trochou horké vody a dusíme.

2

Očištěnou zeleninu omyjeme, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme je na proužky. Feferonku nasekáme, spařená rajčata oloupeme a pokrájíme na dílky.

3

K masu přidáme zeleninu, podusíme, dále přidáme fazole, oregano a ještě krátce dusíme.

4

Nakonec pokrm ochutíme prolisovaným česnekem a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Komentáře a hodnocení

 
Luci69
Mleté maso po mexicku
Myslím, že je v receptu až moc ingrediencí. Ve finále je z toho taková hromada. Nebýt česneku a feferonek nijak by jídlo chuťově nevyniklo. sick
 
Karel Svoboda
Mleté maso po mexicku
Škoda, vypadá to jinak pěkně blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
1
1
Špatný recept