Smažené žampiony plněné mletým masem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
758 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
67 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony očistíme, klobouky oloupeme, nožky vykrojíme a nakrájíme na plátky. Na oleji je podusíme, přidáme k osolenému mletému masu, přidáme koření a vše promícháme.
  • 2
    Kousky masové hmoty vmáčkneme do kloboučků žampionů.
  • 3
    Vejce a bílek rozšleháme s pivem a moukou na hustší těstíčko. Naplněné houby posypeme moukou, namáčíme do těstíčka. Vkládáme je do horkého oleje a zvolna smažíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.