Smažený telecí brzlík

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
36 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
459 mg
Cukr
695 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný brzlík povaříme v osolené vodě 5 minut, vložíme jej do studené vody, vyjmeme a necháme okapat.
  • 2
    Osušený brzlík obalíme v hladké mouce, vejcích a ve strouhance. Porce usmažíme na rozpáleném oleji.
  • 3
    Hotový pokrm můžeme pokapat rozehřátým máslem.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.