Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12602

Ingredience

50 g Cibule
1200 g Lín
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
0,4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 296 kcal
Kilojoule 1 238kJ
2% Sacharidy 9 g
5% Tuky 4 g
10% Sodík 198 mg
95% Bílkoviny 54 g

Lín na paprice postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku a zasypeme moukou, kterou opražíme.

2

Poté přidáme rajčatový protlak a sůl. Jíšku rozvaříme s vodou na hustou omáčku, ochutíme octem. Očištěné porce ryby vložíme do omáčky, povaříme 10 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept