Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12605

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Kmín celý
1200 g Lín
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
120 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
0,1 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 447kJ
2% Sacharidy 8 g
24% Tuky 18 g
8% Sodík 165 mg
65% Bílkoviny 37 g

Lín na kmíně postup přípravy receptu:

1

Očištěné a vykuchané líny osolíme, zlehka obalíme v mouce a okmínujeme. Pečeme na másle v pánvi po každé straně asi 6 minut.

2

Pečené líny přendáme na nahřátou mísu, pokapeme je citronovou šťávou. Do másla po pečení přidáme nasekanou petrželku, necháme ji zpěnit, podlijeme rybím vývarem a podáváme k línům.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept