Recept

Celer dušený na slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12641

Ingredience

2 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
50 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná
2 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 101 kcal
Kilojoule 424kJ
2% Sacharidy 9 g
8% Tuky 6 g
19% Sodík 376 mg
6% Bílkoviny 3 g

Celer dušený na slanině postup přípravy receptu:

1

Celer oloupeme a nakrájíme na nudle široké asi 1cm. Vložíme je na předem rozpálenou slaninu a osmaženou cibuli. Osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme asi 20 minut.

2

Před podáváním vmícháme trochu šťávy z pečeně (nebo vývar) a pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Poznámka

Podáváme s masem a opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept