Zeleninová pomazánka

Celkový čas:
45 minut
Doba přípravy:
25 minut
Doba vaření:
20 minut

Ingredience

Počet porcí
2 ks
Cibule
150 g
Cukr krupice
2 kávová lžička
Hořčičné semínko
0,3 l
Ocet kvasný lihový
3 ks
Paprikové lusky čerstvé
1 kg
Rajčata zelená
2 kávová lžička
Sůl

Postup

1

Očištěnou a omytou syrovou zeleninu umeleme a podusíme se solí, octem, cukrem a hořčičným semínkem 15-20 minut.

2

Směs napěchujeme do čistých sklenic a uzavřeme.

3

Pomazánku podáváme k vařeným masům nebo mažeme na chléb s máslem.

Nutriční hodnoty

Kalorie 107 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 24 g
Tuky 1 g
Uhlovodany 24 g
Cholesterol 0,0 mg
Draslík 283,3 mg
Sodík 169,3 mg
Vláknina 3 g
Vitamín A 672,1 mg
Vitamín B6 0,2 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 44,5 mg
Vitamín E 0,4 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 0,8 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz