Bramborová sláma smažená

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
30 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Vápník
56 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme, oloupeme, nakrájíme na plátky 2 mm tenké. Z plátků nakrájíme nudle zhruba 2 mm široké. Propláchneme, usušíme a smažíme v rozehřátém oleji. Před podáváním osolíme.
  • 2
    Bramborová sláme se smaží mnohem kratší dobu, než bramborové hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 18. 9. 2015
Bramborová sláma smažená
Parádní a jednoduchý recept na domácí bramborovou slámu. Já ještě malinko opepřila🙂 Je to rychlovka a zase něco jiného než hranolky nebo lupínky. Doporučuji vyzkoušet.