Recept

Chlebový nákyp s červeným vínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12699

Ingredience

160 g Chléb konzumní
2 polévková lžíce Citronová šťáva
110 g Cukr krupice
60 g Máslo čerstvé
60 g Ořechy lískové
4 polévková lžíce Sirup malinový
3 ks Vaječný bílek slepičí
3 ks Vaječný žloutek slepičí
0,1 l Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 529 kcal
Kilojoule 2 213kJ
16% Sacharidy 57 g
37% Tuky 28 g
3% Sodík 62 mg
22% Bílkoviny 12 g

Chlebový nákyp s červeným vínem postup přípravy receptu:

1

Máslo utřeme s cukrem a se žloutky do pěny. Střídavě přidáváme nastrouhaný chléb a červené víno. Nakonec lehce vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků, nastrouhané oříšky a citronovou šťávu.

2

Hmotu vložíme do vymazané, strouhaným chlebem vysypané formy a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.

3

Nákyp podáváme s malinovým sirupem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept