Kaštanový pudink

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
24 g
Sacharidy
46 g
Cukr
18 g
Vápník
112 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kaštany oloupeme, ponoříme na chvíli do vařící vody a sloupneme tenkou vnitřní slupku. Nalijeme na ně mléko, vaříme do měkka.
  • 2
    Měkké kaštany prolisujeme, přidáme k nim vanilkový cukr, cukr, máslo a necháme je na mírém ohni podusit, až trochu zhoustnou. Do vychladlých kaštanů zamícháme žloutky a pevný sníh, ušlehaný z bílků.
  • 3
    Pudink vložíme do vymazané, strouhankou vysypané formy a vaříme hodinu.
  • 4
    Vychladlý pudink podáváme s vanilkovým krémem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.