Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12704

Ingredience

70 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
160 g Kaštany jedlé
0,4 l Mléko plnotučné
60 g Máslo čerstvé
4 ks Vaječný bílek slepičí
4 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 875kJ
13% Sacharidy 46 g
32% Tuky 24 g
4% Sodík 82 mg
23% Bílkoviny 13 g

Kaštanový pudink postup přípravy receptu:

1

Kaštany oloupeme, ponoříme na chvíli do vařící vody a sloupneme tenkou vnitřní slupku. Nalijeme na ně mléko, vaříme do měkka.

2

Měkké kaštany prolisujeme, přidáme k nim vanilkový cukr, cukr, máslo a necháme je na mírém ohni podusit, až trochu zhoustnou. Do vychladlých kaštanů zamícháme žloutky a pevný sníh, ušlehaný z bílků.

3

Pudink vložíme do vymazané, strouhankou vysypané formy a vaříme hodinu.

4

Vychladlý pudink podáváme s vanilkovým krémem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept