Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12719

Ingredience

50 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
0,5 l Mléko polotučné
30 g Máslo čerstvé
120 g Ovesné vločky
1 špetka Sůl
3 ks Vaječný bílek slepičí
3 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 391 kcal
Kilojoule 1 637kJ
13% Sacharidy 45 g
23% Tuky 17 g
6% Sodík 120 mg
26% Bílkoviny 15 g

Vločkový nákyp postup přípravy receptu:

1

Mléko osolíme a uvedeme do varu. Přidáme ovesné vločky a uvaříme kaši.

2

Máslo utřeme se žloutky a s cukrem do pěny, po částech přidáme vychladlou kaši. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh, ušlehaný z bílků.

3

Nákyp pečeme ve vymazané, strouhankou vysypané formě asi 45 minut.

4

Podáváme s ovocným sirupem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept