Jednoduchý recept

Telecí kotlety na roštu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12730

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
0,5 kávová lžička Sůl
800 g Telecí kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 277 kcal
Kilojoule 1 159kJ
0% Sacharidy 0 g
16% Tuky 12 g
14% Sodík 279 mg
72% Bílkoviny 40 g

Telecí kotlety na roštu postup přípravy receptu:

1

Omyté kotlety osušíme a okraje nařízneme. Maso naklepeme, mírně osolíme.

2

Porce potřeme olejem, vložíme na rozpálený rošt a opékáme asi 5 minut. Po upečení potřeme každou kotletu máslem.

3

Podáváme s vařenými nebo osmaženými bramborami a tatarskou omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept