Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12741
Kategorie: Zelenina

Ingredience

2 ks Celer bulvový
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 32 kcal
Kilojoule 136kJ
2% Sacharidy 6 g
0% Tuky 0 g
18% Sodík 364 mg
2% Bílkoviny 1 g

Vařený celer postup přípravy receptu:

1

Dobře omytý celer vložíme do osolené a okyselené vody a vaříme jej 20 - 40 minut podle velikosti.

2

Uvařený celer zchladíme, oloupeme a nakrájíme na nudličky nebo na kostičky.

3

Podáváme s holandskou omáčkou či s vařenou majonézou. Můžeme jej přidávat i do zeleninových a bramborových salátů.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept