Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12821

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Kachna mražená
1 kávová lžička Kmín celý
1 kávová lžička Sůl
2 dl Víno bílé
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

65% Kalorie 1,290 kcal
Kilojoule 5 396kJ
3% Sacharidy 9 g
157% Tuky 118 g
7% Sodík 141 mg
77% Bílkoviny 44 g

Kachna po staročesku postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou kachnu osolíme, okmínujeme a za stálého podlévání a přelévání vypečeným tukem ji pečeme v troubě. Téměř měkkou kachnu naporcujeme.

2

Část tuku oddělíme a podusíme na něm nakrájenou cibuli, zalijeme vínem, přidáme zelí, porce kachny a přelijeme výpekem. Vše dodusíme doměkka.

Poznámka

Podáváme s bramborovými knedlíky. Můžeme použít i sterilované sladkokyselé zelí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept