Recept

Vařený kapr s bylinkovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12825

Ingredience

0,5 ks Citrony
600 g Kapr obecný
50 g Máslo bylinkové
1 ks Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná
0,5 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 148kJ
1% Sacharidy 2 g
22% Tuky 16 g
14% Sodík 273 mg
48% Bílkoviny 27 g

Vařený kapr s bylinkovým máslem postup přípravy receptu:

1

Do malého množství osolené vody nalijeme víno, přidáme kolečko citronu, kousek petrželky a přivedeme k varu. Vložíme omyté, osolené a citronovou šťávou pokapané porce kapra a zvolna je vaříme asi 15 minut.

2

Měkké maso vyjmeme, upravíme na talíře a přelijeme je bylinkovým máslem.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept