Jednoduchý recept

Bramboráky s balkánským sýrem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12831

Ingredience

800 g Brambory
6 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Olej stolní
250 g Sýr balkánský
1 kávová lžička Sůl
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 778kJ
6% Sacharidy 21 g
45% Tuky 34 g
32% Sodík 641 mg
19% Bílkoviny 10 g

Bramboráky s balkánským sýrem postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a nastrouháme. Přidáme mouku, sůl a promícháme. Řidší těsto naléváme naběračkou na olejem vymaštěnou zapékací mísu, rozetřeme je a na povrch dáme vidličkou rozmačkaný balkánský sýr smíchaný se smetanou. Bramboráky postupně pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.

Poznámka

Podáváme s kefírem nebo acidofilním mlékem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept