Recept

Růžičková kapusta se šunkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12832

Ingredience

800 g Kapusta růžičková
6 polévková lžíce Olej stolní
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná
0,5 l Vývar z hovězích kostí
200 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 317 kcal
Kilojoule 1 326kJ
4% Sacharidy 15 g
25% Tuky 19 g
27% Sodík 539 mg
39% Bílkoviny 22 g

Růžičková kapusta se šunkou postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou růžičkovou kapustu vsypeme do vařící osolené vody, uvaříme do poloměkka a scedíme.

2

Šunku nakrájíme na nudličky nebo na kostičky a osmahneme ji v hlubší pánvi na oleji. Přidáme k ní kapustu, zalijeme vývarem, aby byla zcela pokryta, a pod pokličkou zvolna dusíme asi 30 minut. Nakonec pokrm podle chuti osolíme.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží nebo s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept