Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12900

Ingredience

200 g Bešamel
1 ks Bobkový list
800 g Candát obecný
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Krevety tygří - loupané
8 ks Lanýž
80 g Máslo čerstvé
4 ks Nové koření celé
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 320kJ
3% Sacharidy 12 g
25% Tuky 19 g
20% Sodík 395 mg
52% Bílkoviny 29 g

Candát s lanýži postup přípravy receptu:

1

Vykostěného a z kůže staženého candáta naporcujeme a podusíme v bílém víně spolu s cibulí a kořením doměkka.

2

Krevety osmahneme na másle, zalijeme vývarem z candáta a přidáme bešamel a podušené žampiony. Přilijeme šlehačku a citronovou šťávu a podusíme s candátem.

3

Při podávání ozdobíme každou porci lanýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept