Paprikové maso

80 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
964 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
38 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
21 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole přes noc namočíme a druhý den je v téže vodě bez soli zpola uvaříme.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a promícháme s jemně nakrájenou cibulí. Poprášíme mletou paprikou a osmahneme. Přidáme oloupaná, nakrájená rajčata, uvařené fazole a vše dodusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec pokrm zahustíme škrobem a okořeníme podle chuti utřeným česnekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.