Jednoduchý recept

Paprikové maso

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12911

Ingredience

500 g Fazole bílé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
1 kávová lžička Solamyl
1 kávová lžička Sůl
1 kg Telecí hruď
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 964 kcal
Kilojoule 4 034kJ
23% Sacharidy 81 g
51% Tuky 38 g
20% Sodík 408 mg
132% Bílkoviny 74 g

Paprikové maso postup přípravy receptu:

1

Fazole přes noc namočíme a druhý den je v téže vodě bez soli zpola uvaříme.

2

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a promícháme s jemně nakrájenou cibulí. Poprášíme mletou paprikou a osmahneme. Přidáme oloupaná, nakrájená rajčata, uvařené fazole a vše dodusíme doměkka.

3

Nakonec pokrm zahustíme škrobem a okořeníme podle chuti utřeným česnekem.

Poznámka

Můžeme použít i hovězí hrudí nebo vepřová žebírka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept