Recept

Segedínské vepřové kotlety

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12923

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Kmín drcený
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
50 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
0,3 l Zakysaná smetana
500 g Zelí kysané
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 444 kcal
Kilojoule 1 859kJ
3% Sacharidy 12 g
45% Tuky 34 g
16% Sodík 314 mg
43% Bílkoviny 24 g

Segedínské vepřové kotlety postup přípravy receptu:

1

Na sádle zprudka opečeme omyté kotlety a přendáme je na nahřátou mísu.

2

Na témže tuku osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, okořeníme paprikou a vložíme kotlety. Dusíme je mírně podlité do poloměkka. Potom ke kotletám přidáme česnek, kysané zelí a kmín. Dodusíme a nakonec vše zalijeme kysanou smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept