Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 1295

Ingredience

3 ks Cibule
100 g Hořčice plnotučná
5 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
150 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
500 g Vepřová panenka
4 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 337 kcal
Kilojoule 1 409kJ
3% Sacharidy 13 g
28% Tuky 21 g
23% Sodík 458 mg
47% Bílkoviny 26 g

Ražniči se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Naklepeme, osolíme a opepříme.

2

Rajčata, oloupané žampiony, slaninu a cibuli nakrájíme na plátky a napichujeme střídavě s masem na špejle.

3

Uděláme 6 špízů.

4

Plnotučnou hořčici smícháme s 2 lžícemi oleje, rozmícháme a potřeme špízy ze všech stran.

5

Zprudka je opečeme, poté vložíme do pekáčku a zapékáme při teplotě 180 stupňů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept